П`ятниця, 26.04.2024, 21:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Корисні сайти
www.dvs.gov.ua
Інші державні установи:
Президент
Верховна рада України
Кабінет міністрів України
Міністрество юстиції
Головдержслужба
Урядова телефонна гаряча лінія
Система реалізації майна
ЄДРВП
Соцальні мережі
Головна » 2012 » Травень » 27 » www.DVSU.at.ua радий вітати Вас!
22:30
www.DVSU.at.ua радий вітати Вас!
Даний сайт створений з метою сприяння державним виконавцям, роз'яснення норм чинного законодавства, його обговорення, обміну корисним досвідом, вивчення наукового аспекту виконавчого провадження, історичних фактів; з метою сприяння правосуддю, допомоги сторонам та учасникам провадження (боржникам, стягувачам і т.д.) отримати юридичну консультацію найкомпетентніших юристів! Одже DVSU.at.ua надає широкі можливості, прибирає перепони між колегами та закликає шановних державних виконавців ділитися досвідом одне з одним та допомогати громадянам консультаціями, використовуючи широкі можливості, що надає функціонал сайту.

Зараз Ви відноситесь до групи "Гості". Реєстрація на сайті відкриє для Вас безліч нових можливостей! Одразу після реєстрації Ви будете автоматично переведені до групи "Цікавлюсь темою". Ви зможете приймати активну участь в обговоренні новин та матеріалів сайту, ставити запитання, знайомитись зі зразками документів та заяв, що не доступні на жодному з офіційних сайтів (сайт Мін'юсту та офіційний сайт ДВС). Реєстрація на сайті дасть Вам змогу додавати власні матеріали, які з'являтимуться на сторінках одразу після перевірки модератором. Отож, запрошуємо усіх державних виконавців, та правозахисників публікувати свої матеріали!
Учасники, що прийматимуть активну участь будуть автоматично переведені до групи "Державні виконавці" ).
"Державні виконавці" мають найбільші права на сайті, серед яких, крім додавання новин, ще й публікація статей на тему виконавчого провадження.

При реєстрації не обов'язково вказувати справжнє прізвище та ім'я. Також, при бажанні, Ви можете вказувати інше місто, сусіднє або не вказувати взагалі. Невідповідність вказаних даних справжнім жодним чином не перевіряється та не може бути підставою для блокування користувача. Така політика реалізована з метою забезпечення користувачам сайту конфіденційності.

В меню сайту ліворуч представлені декілька розділів.
Розділ "Каталог файлів" створений з метою обміну зразками заяв та процесуальних документів. 
У розділі "Каталог статей" Ви можете знайти корисні історичні та наукові статті, огляд практичних питань використання чинного законодавства.
"Зворотній зв'язок" дозволить Вам надіслати повідомлення модератору сайту. Будемо щасливі відповісти на Ваші запитання та прислухатись до Ваших порад стосовно функціоналу сайту! 
За допомогою розділу "Форум" зареєстровані користувачі можуть створювати нові теми, в яких підіймати питання, що їх цікавлять. Відповіді дає адміністрація, модератори та група "Державні виконавці".
"Структура органів ДВС" - посилання, що направляє користувачів на зручну та зрозумілу схему розміщену на офіційному сайті ДВС.

На сайті забороняється:
- Висловлюватись на адресу користувачів сайту брудною лайкою. Порушникам буде заблоковано доступ до сайту.
- Сприяти порушенню чинного законодавства, свідомо сприяти поширенню неправдивої інформації, розповсюджувати інформацію про можливі наявні прогалини законодавства з метою перешкоджання виконанню виконавчих документів, шляхом введення державних виконавців в оману, підбурювати до вчинення громадянами та державними службовцями корупційних діянь та поширення інформації про шляхи їх вчинення. 
Про найпоширеніші недопрацювання державних виконавців користувачі сайту можуть написати статтю, метою якої буде виправлення ситуації, що склалася.
- Висловлювати необгруновані образливі думки на адресу Держави, законодавства, державних службовців та пересічних громадян, закликати до повалення контитуційного режиму, до супротиву законним діям владних органів.
- Будь-яким іншим чином порушувати вимоги чинного законодавства.
Користувачам, що недотримуватимуться даних правил може бути заблоковано доступ до сайту без попереджень.

Пропонуємо усім, хто реєструється, підписуватись на розсилку. Це дасть Вам змогу завжди бути в курсі актуальних подій. Розсилка новин відбуватиметься 1-2 рази на місяць.

Ці правила можуть змінюватися без попередження. Незнання правил користування сайтом не звільняє від відповідальності. )))

Успіхів!
Переглядів: 800 | Додав: VSB | Теги: пользователи, Правила, користувачі, регистрация, привітання, Реєстрація, приветствие
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]