Субота, 20.04.2024, 03:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Корисні сайти
www.dvs.gov.ua
Інші державні установи:
Президент
Верховна рада України
Кабінет міністрів України
Міністрество юстиції
Головдержслужба
Урядова телефонна гаряча лінія
Система реалізації майна
ЄДРВП
Соцальні мережі
Головна » 2014 » Серпень » 26 » Нова символіка ДВС використовуватиметься на бланках та формі державних виконавців
10:35
Нова символіка ДВС використовуватиметься на бланках та формі державних виконавців

На затверджені спеціальної Комісії державних нагород та геральдики при Президентові України знаходиться проект офіційної символіки Державної виконавчої служби. Про це повідомив Голова ДВС Дмитро Сторожук.

 

«Дотепер Державна виконавча служба не мала офіційно затвердженої символіки, тож навесні ми дали старт розробці емблеми і прапора служби. Врахувавши пропозиції усіх регіональних управлінь і громадськості, проаналізувавши історію становлення інституту примусу у всьому світі, був сформований остаточний варіант символіки ДВС України. Ескізи геральдичних знаків погоджені з Міністром юстиції і передані на затвердження Комісії державних нагород та геральдики при Президентові України у встановленому порядку. Чекаємо на погодження власної геральдики уже найближчим часом», - розповів Дмитро Сторожук.

За його словами, композиція емблеми складається з кількох елементів. У центрі емблеми зображено терези, які є символом правосуддя, а також розгорнутий сувій, що символізує виконання судових рішень державними виконавцями. Фасції символізують державну і національну єдність і сприймаються як захист державності. Усі елементи обрамлені по колу лавровим вінком срібного кольору. В основі емблеми зображено стрічку у жовто-блакитному кольорі.

Разом з емблемою на затвердженні знаходиться прапор Державної виконавчої служби.

Передбачається, що зазначені символи використовуватимуться не лише в офіційній документації, а й на форменому одязі державних виконавців, транспортних засобах Державної виконавчої служби тощо.

 

Джерело: http://dvs.gov.ua/ua/news/open/61

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 1989 | Додав: VSB | Теги: геральдика, фасції, виконавча, виконавцець, символіка, двс, емблема, прапор, Символ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]